fbpx

SERVICIILE NOASTRE

Acasa

Deservire calitativă din Chişinău până în Italia

Compania noastră activează pe piaţa logisticii şi transportului de pasageri din anul 2000. Mai mult de 17 ani de activitate în acest domeniu, noi am devenit liderul acestui segment de afaceri, dezvoltându-ne an de an. Baza noastră de clienţi se extinde încontinuu, volumul serviciilor creşte permanent. La moment întreprinderea noastră efectuează cu regularitate transportul de pasageri pe ruta Chişinău – Italia. În afară de aceasta, colaboratorii noştri primesc şi trimit colete, întocmesc acte pentru închirierea autocarelor.

AUTOCARELE NOASTRE

Stimaţi călători! Compania INCOM tinde să facă călătoria voastră maximal de confortabilă ! Autocarele noastre confortabile sunt dotate cu fotolii rabatabile comode, DVD, climatizor, portbagaj spaţios.

Acasa

Acasa

AcasaClimatizator

AcasaTelevizor

AcasaFotolii confortabile

AcasaSpatiu pentru bagaje

Plecare în fiecare miercuri

Plecare

16:00

Chișinău

Acasa

Sosire

17:00

Urmatoarea zi la Turin

AUTOCARELE ÎN iTALIA

Bun venit pe site-ul companiei INCOM – Autocare în Italia ! Noi ne ocupăm de transportul de pasageri cu autocarele în Italia din anul 2007. Autocarele pornesc din Chişinău în Italia o dată pe săptămână. Pe piaţa transportului de pasageri suntem cunoscuţi ca o companie ce acordă atenţie deosebită confortului pasagerilor săi. Autocarele noastre sunt dotate cu fotolii rabatabile comode, DVD şi climatizor, iar bagajul dvs. vă încăpea cu uşurinţă în portbagajul spaţios. Sarcina noastră de bază – să facem confortabilă călătoria voastră în Italia în orice perioadă a anului.

În fiecare miercuri, pe lângă cursele regulate cu autocarul, suntem disponibili să vă propunem şi plecări de la adresă la adresă, în orice oraş al Italiei la orice oră comodă pentru dumneavoastră şi ne obligăm să vă ducem oriunde veţi dori, rapid şi cu un confort maxim. Ne străduim să mergem în pas cu timpul şi propunem clienţilor noştri doar ceea ce este mai bun. Cu autocarul în Italia împreună cu INCOM!

Call Now Button