Transportul de pasageri

Compania noastră practică de mult timp această formă comodă de transportare a pasagerilor în Europa. Pe durata existenţei acestui serviciu mulţi clienţi au apreciat meritele acestei afaceri utile oamenilor. Nu fiecare familie, persoană fizică sau funcţionar trimis în deplasare are posibilitatea financiară să zboare cu avionul în ţările europene, cu atât mai mult să plece cu automobilul personal.

Compania realizează transportul tuturor categoriilor de pasageri din Chişinău (Moldova) în Italia pe ruta aprobată: Chişinău – Budapesta – Viena –Padova –Bologna –Milano – Torino. Pe traseu lucrează autocare confortabile şi spaţioase  Neoplan, Setra. Mijloacele de transport revin înapoi pe ruta de întoarcere. Plecarea din Chişinău în fiecare săptămână, miercuri, ora – 16:00.

Autocare noi şi confortabile dotate cu:

  • climatizoare;
  • fotolii pentru odihnă cu mecanisme rabatabile;
  • compartiment pentru portbagaj;
  • videocasetofon;
  • sistem audio;
  • acoperire wifi.

Asigurarea pasagerilor este inclusă în costul biletului. În drum oamenii pot beneficia de serviciile bufetului nostru, pot servi ceai, cafea, apă minerală, sucuri fără limită. Se propun şi băuturi spirtoase. Este prevăzut şi un popas planificat ce presupune prânzul pentru toţi pasagerii. Durata călătoriei este de 28 ore.

Plecarea în Europa cu autocarele noastre este avantajoasă, comodă şi sigură. Persoanele, ce călătoresc după rută, pot ieşi în orice punct. Invităm pe toţi cei ce au nevoie din diferite motive să ajungă în Italia, Ungaria, Austria. Rapid, confortabil, ieftin.  Vă aşteaptă o deservire plăcută, impresii de neuitat. Peisajul văzut prin geamul autocarului este incomparabil cu iluminatorul avionului.